Årsmøte og miniseminar 2024 gjennomført med suksess!

Den 21.september var det duket for foreningen sitt årsmøte, med etterfølgende miniseminar om naturens positive helseeffekter. Det ble en konstruktiv, hyggelig og inspirerende lørdag i hovedstaden!

Årsmøte ble gjennomført i Deichman Torshov. Årsmeldingen ble gjennomgått og det ble gode samtaler og diskusjoner om foreningen sine satsingsområder for det kommende året. Foreningen har også formelt fått vedtatt sitt engelske som ble: Norwegian Doctors for Planetary Health.

Valg av påtroppende styre og varamedlemmer resulterte i følgende styre for det kommende året:
Leder: Sara Soraya Eriksen (gjenvalg)
Styremedlemmer: Simon Andrup (ny), Trond Heir (gjenvalg), Ruth Lindstad Eig (ikke på valg), Matilla Færevåg Berger (ikke på valg), Sofie Shrivastava (ny), Ragnhild Misje (ny), Mathilde Hamre (ny).
Varamedlemmer: Ellen Nydal Eide (ny) og Martha Wilhelmine Revheim (ny)

Protokoll fra årsmøte i sin helhet kan du finne nederst på denne siden.

Etter årsmøte var det duket for Naturen kaller! Et miniseminar om hvorfor naturen er uvurderlig for helsen vår, i Deichman Torshov sine lokaler. Vi takker alle fremmøtte og det dyktige panelet som stilte opp på dette.




Vi takker avgåtte styremedlemmer for en uvurderlig innsats for foreningen, bretter ermene opp og er klar for nok et år med innsats for en mer bærekraftig og rettferdig klode.